De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Evenementen vervoer

Evenementen vervoer

Evenementen vervoer

Vervoer naar een evenement

Binnenkort naar een leuk evenement? Naar een concert, casino, dagje weg of een avondje stappen? Je verheugt samen met je vrienden of familie op een leuke tijd. Er is gepland en een hoop geregeld en nu alleen het vervoer nog.

Wie rijdt er? Dat is altijd een vraag bij welke uitje of evenement dan ook. Zeker als het wat later op de avond wordt. Iedereen wil wel een wijntje of een biertje drinken. Maar er moet iemand de BOB zijn. Wie wordt het?

Naar je evenement of concert met de trein of ander openbaar vervoer kan af en toe best lastig zijn. Vanaf het station of halte kan het nog best ver lopen zijn. Wat al niet te denken aan al de andere mensen in de de trein en bij de halte. Steeds maar op je beurt wachten of in volgepropte wagons staan. En je moet rekening houden met de laatste trein of bus. Het is nooit leuk om voor het einde van het concert of evenement al te moeten gaan.

Wat zou het heerlijk zijn om ontspannen naar je concert of evenement gebracht te worden.

Arnhemse Taxi biedt de oplossing!

Van deur tot deur naar je concert of evenement heerlijk ontspannen met evenementen vervoer van de Arnhemse Taxi! Samen met je vrienden of familie wordt je opgehaald per privé taxi of taxi bus op de afgesproken tijd.  Arnhemse Taxi brengt je naar de afgesproken plaats en haalt je weer op wanneer je wilt! Geen drukke trein wagons, geen extra lopen, geen rekening houden met de laatste trein en bus. Alles zoals jij het wilt!

Ook ideaal wanneer je naar het Gelredome toe moet. Niet lang wachten op de volle bus of files. Veel moeite moeten doen om een parkeerplek te vinden, torenhoge parkeerkosten moeten behoren tot verleden tijd.

Bel direct!

Neem snel contact op met Arnhemse Taxi om gemakkelijk en ontspannen naar je evenement of concert te gaan. Bel nu: 026-2606060 of stuur een e-mail voor meer informatie.