De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Taxibedrijf

Taxibedrijf

Een betaalbaar taxibedrijf

Wilt u ook eens goedkoop uit zijn voor een ritje met de taxi in Arnhem en omstreken? Bent u op zoek naar een voordelig taxibedrijf, zodat u niet elke keer weer voor hoge rekeningen komt te staan? Dan hebt u met ons gevonden wat u zocht! Bij de Arnhemse Taxi hanteren we namelijk erg scherpe tarieven, waardoor u nooit te veel betaalt. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te veel geld neer wilt tellen voor de diensten van ons taxibedrijf. En zeg nou zelf, u wilt toch ook voor weinig geld naar de plek van bestemming worden gebracht?

Een persoonlijke benadering

Bij ons staan uw wensen centraal en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De nette chauffeurs van ons taxibedrijf komen altijd op tijd voorrijden, zodat u niet hoeft te wachten. Ook wordt u zo snel mogelijk naar huis of naar een andere gewenste locatie gebracht. En dat op een zeer comfortabele wijze! In de robuuste Audi’s in ons taxibedrijf ontbreekt het u aan niets en kunt u in alle rust genieten van de rit. Ook kunt u de tijd gebruiken om dat ene telefoontje nog te plegen of om uw werkzaamheden af te ronden. Bij Taxi Arnhem wordt uw reis tot in de puntjes verzorgd.

Taxibedrijf voor al uw diensten

Bent u op zoek naar betrouwbaar taxivervoer van en naar de luchthaven? Gaat u vliegen vanaf Schiphol, Eindhoven of Weeze en wilt u uw reis zorgeloos beginnen? Wij staan te allen tijde voor u klaar om u naar het vliegveld te brengen. Ons taxibedrijf biedt een veelzijdige service. Zo houden wij onder andere uw vluchtnummer in de gaten, zodat wij precies op tijd voor kunnen komen rijden, zodat u direct in kunt stappen. Makkelijker kan het niet!

Ook voor zakelijk vervoer

Gaat u naar een congres of zakenbezoek in of nabij Arnhem? Ook dan kunt u een beroep op ons taxibedrijf doen. In onze representatieve taxi’s komt u geheel in stijl aan op de locatie. Naast zakelijk vervoer verzorgen wij ook groepsvervoer voor evenementen en trouwvervoer.

Bij u in de regio

Wij zijn extra snel ter plaatste, zeker als u in de volgende plaatsen woont:

Contact opnemen

Om een taxirit bij ons voordelige taxibedrijf te reserveren volstaat een telefoontje naar 026 – 260 26 26.

Wij komen u dan zo spoedig mogelijk ophalen. Heeft u vragen over ’t een of ’t ander?
Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via de site.

Ons Taxibedrijf direct bellen

Direct reserveren