De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Zakelijk vervoer

Uw vertrouwde taxibedrijf voor zakelijk vervoer

Heeft u vaak een taxi nodig in Arnhem of een van de omliggende plaatsen, dan kunt u te allen tijde een beroep doen op ons veelzijdige taxibedrijf. Wij zijn de specialist in zakelijk vervoer en staan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar om u naar de plek van uw bestemming te brengen. Voor zakelijk vervoer is het bij ons ook mogelijk om op rekening te rijden. Dit is ideaal, als u veel medewerkers heeft die regelmatig met de taxi gaan. De taxi komt altijd op tijd voorrijden en ze kunnen eenvoudig in en uit stappen zonder af te rekenen. Discreet en gemakkelijk!

Profiteer van onze uitgebreide service

Gaat u naar een congres of zakenbezoek in Arnhem of omstreken? Wilt u er zeker van zijn dat u op tijd komt en graag geheel in stijl arriveren? Kies dan voor Taxi Arnhem. Dankzij onze ruime ervaring wordt uw zakelijk vervoer altijd tot in de puntjes geregeld. In onze representatieve en rookvrije Audi’s ontbreekt het u aan niets. U kunt zich in alle rust voorbereiden op uw zakelijke afspraak. Ook kunt u uw laatste werkzaamheden afronden tijdens de comfortabele rit. Dankzij de inspanningen van onze nette chauffeurs is zakelijk vervoer altijd van de hoogste kwaliteit.

Tevens voor luchthavenvervoer

Ook als u binnenkort op zakenreis gaat met het vliegtuig, kunt u ons inschakelen voor zakelijk vervoer. Wilt u geen tijd verspillen met het openbaar vervoer of met parkeren op de luchthaven? Kies dan voor professioneel luchthavenvervoer van de Arnhemse Taxi. Tegen de laagste taxi tarieven vervoeren wij u graag van en naar het vliegveld. Als u voor ons kiest, dan weet u zeker dat u uw vlucht haalt en uw reis zonder zorgen kunt beginnen. Als u dan wilt, dan staan wij ook voor u klaar op de terugreis. Wij houden uw vluchtgegevens nauwkeurig in de gaten en komen op het juiste moment voorrijden om u thuis te brengen. Wij bieden een uitgebreide service voor zakelijk vervoer!

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden

Meer weten over onze opties voor zakelijk vervoer? Informatie aanvragen over rijden op rekening of de mogelijkheden voor zakelijk vervoer in groepen, voor bijvoorbeeld een evenement? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op via de website.

Wilt u nu een zakelijk taxirit van of naar Arnhem reserveren? Bel ons dan op 026 – 260 26 26.