De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Schiphol Taxi

Schiphol taxi

Een betrouwbare Schiphol taxi

Gaat u binnenkort vliegen, op vakantie of voor een zakenbezoek? Dan hebt u wellicht behoefte aan een speciale Schiphol taxi. Want wat is nou heerlijker dan uw reis aangenaam en zonder zorgen te beginnen, om geen stress te hebben over of u wel op tijd komt voor uw vlucht? Geen gedoe met parkeren op de luchthaven en ook geen langere reistijd vanwege het openbaar vervoer… Kortom, zorgeloos op weg naar Schiphol! Taxi Arnhem staat te allen tijde voor u klaar om dit mogelijk te maken. Onze ruime ervaring met luchthavenvervoer levert u een bijzonder comfortabele rit naar het vliegveld op.

Een lange rit voor weinig geld

De luchthaven ligt niet om de hoek en dat betekent dat u iets langer onderweg bent. Ondanks de relatief lange taxirit, betaalt u bij ons voor een Schiphol taxi nooit meer dan nodig is. Dankzij onze scherpe tariefstelling zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten om te kiezen voor taxivervoer naar Schiphol.

Taxi centrale met uitgebreide luchthavenservice

Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u onder andere aan onze uitgebreide service. Een Schiphol taxi is dus niet simpelweg een taxirit naar het vliegveld, maar houdt nog veel meer in. Onze vakkundige chauffeurs houden bijvoorbeeld nauwlettend uw vluchtgegevens in de gaten, zodat de Schiphol taxi van ons taxibedrijf precies voor komt rijden op het moment dat u aankomt. Zo kunt u meteen instappen en hoeft u geen moment te wachten. Met Taxi Arnhem reist u altijd zorgeloos en comfortabel!

Ook naar andere vliegvelden

In de omgeving van Arnhem liggen vele luchthavens. Niet alleen de Nederlandse zijn dichtbij, maar ook de Duitse. Dus vliegt u vanaf Düsseldorf, Weeze, Köln of een andere vliegveld? Ook dan kunt u ons inschakelen. Uiteraard zijn er ook andere bestemmingen mogelijk in Nederland, Duitsland en België.

Schiphol taxi bestellen

Direct reserveren

Meer informatie

Als u een vliegreis gaat maken, dan snappen wij als geen ander dat alles in kannen en kruiken moet zijn voordat u vertrekt. Daarom geven wij u graag alle informatie die u nodig hebt over een ritje naar Schiphol. Taxi reserveren kunt u ook alvast doen, door te bellen met 026 – 260 26 26 of door het contactformulier op onze site in te vullen. Onze Schiphol taxi komt altijd op tijd voorrijden, zodat u op tijd komt voor uw vlucht.