De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem nodig?

Taxi Arnhem is al jaren een vertrouwd beeld in de stad van Arnhem en omstreken. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunt u op ons vertrouwen.
Vanaf heden is het voor bedrijven bij ons ook mogelijk om op rekening te rijden! Klik hier voor meer informatie over de taxi op rekening.
Taxi Arnhem staat bekend als een goed bedrijf waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. U kunt altijd rekenen op dezelfde discretie met maximale service. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve rookvrije Audi’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren.

Reizigers verwachten dat de taxi altijd netjes op tijd komt met een nette chauffeur en u veilig naar uw bestemming brengt. Met deze verwachtingen bent u bij Taxi Arnhem aan het juiste adres.

’n Vertrouwd taxi adres in de regio Arnhem

Bent u op zoek naar een goedkope taxi in Arnhem en omstreken? Wilt u liever niet te veel betalen bij een taxirit? Kies dan voor onze voordelige taxi centrale. Taxi Arnhem kunt u te allen tijde bellen voor een ritje in en om Arnhem: 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar om u comfortabel naar de plek van bestemming te brengen. En dat tegen concurrerende taxi tarieven. Om de prijs hoeft u het bij ons dus niet te laten. Taxi Arnhem bewijst zich al jaren als een betrouwbaar taxibedrijf in Arnhem en omstreken.

Tax Arnhem

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij Taxi Arnhem

Van een ervaren taxibedrijf mag u natuurlijk verwachten dat de taxi altijd op tijd komt voorrijden. Ook verwacht u een snelle service, zodat u via de snelste weg op de door u gewenste locatie komt.

Bij Taxi Arnhem komen wij graag aan uw wensen tegemoet. Onze nette chauffeurs zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bovendien zijn zij allen in het bezit van de chauffeurspas, een garantie voor betrouwbaarheid. Onze jonge en robuuste Audi’s zijn rookvrij, een maximaal comfort!

Van alle markten thuis

Wij zijn niet alleen de goedkoopste in de regio, maar ook de meest veelzijdige. Zo kunt u bij ons terecht voor privéritten, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer met de voordelige Schiphol taxi, trouwvervoer en groepsvervoer. Ons is niets te gek! Dus wilt u na een avondje uit in de Gelderse hoofdstad veilig weer thuisgebracht worden? U kunt ons dag en nacht inschakelen voor een comfortabele taxirit vanuit Arnhem naar huis. Heeft u binnenkort een congres en wilt u geheel in stijl arriveren in een representatieve taxi? Arnhem is uw bestemming? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Heeft u een bedrijf? Dan is het bij ons mogelijk om op rekening te rijden.

Taxi Arnhem en omgeving reserveren

Taxi Arnhem bestellen

U kunt ons telefonisch bestellen. Bel hiervoor: 026 260 26 26. U kunt ook het formulier op onze contactpagina invullen. Wij zullen dan binnen een dag contact met u opnemen over passend taxivervoer.

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurspas. Deze pas is een garantie voor betrouwbaarheid, uitgegeven door het Ministerie van Verkeer en waterstaat.

Kies dus voor comfortabel en snel taxivervoer voor Arnhem en omgeving. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Dan kunt ons contactformulier invullen of neem via 026 260 26 26.