De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Regel uw taxivervoer tijdens zomerevenementen!

Regel uw taxivervoer tijdens zomerevenementen!

Regel uw taxivervoer tijdens zomerevenementen!

De leukste evenementen in de regio Arnhem

Met de zomer voor de deur, zijn er ook weer tal van leuke dingen te doen in Arnhem en omstreken. Wilt u kunnen genieten van een drankje en het lekker laat maken op een mooie zomeravond tijdens een van de evenementen? Regel dan snel en voordelig uw taxivervoer bij Arnhemse Taxi! In dit blog lichten we een aantal leuke evenementen in de regio toe, waarvoor wij graag uw taxivervoer willen verzorgen.

Free Your Mind Festival

Het is zelfs een van de oudste dance festivals in Nederland, het Free Your Mind festival in Arnhem. Op zaterdag 3 juni zal de 14e editie van het feest van start gaan, naast de rivier de Rijn en met de beroemde John Frost brug op de achtergrond. Succes en feestplezier gegarandeerd! Vele duizenden feestliefhebbers zullen Free Your Mind Festival dit jaar weer aan doen, om van de muziek en de sfeer te genieten. Arnhemse Taxi staat ook dit jaar weer klaar om u van en naar dit festival te brengen.

Emporium

Op zaterdag 27 mei vindt ietsje verderop aan de overkant van de Waal in Nijmegen het festival Emporium plaats. Met het thema ‘Fairytales’ dit jaar, zullen duizenden mensen een magische wereld van sprookjes en fantasy binnentreden, om te kunnen genieten van de kunsten van de vele dj’s die er dit jaar weer zullen draaien.

Wilt u na afloop van Emporium 2017 uw taxivervoer naar Arnhem regelen? Reserveer uw taxi dan tijdig bij Arnhemse Taxi.

De Nijmeegse Vierdaagse

Gaat u ‘m dit jaar zelf wandelen? Of bent u er alleen voor de feestelijkheden? Wat uw keuze ook is, ook dit jaar staan wij weer voor u klaar met het 4Daagse taxivervoer.

Van en naar Nijmegen kunt u eenvoudig en voor een scherp tarief uw taxivervoer regelen, zodat u na afloop van de wandeltocht rustig naar huis gebracht kan worden. Tot in de late uurtjes blijven feesten tijdens de zomerfeesten? Geen probleem, ook dan regelen wij uw taxivervoer naar Arnhem.

Regel uw taxivervoer tijdens zomerevenementen!

Regel uw taxivervoer tijdens zomerevenementen en reserveer direct

En zo zijn er talrijke leuke grote en kleine evenementen in Arnhem en omstreken. Neem voor vragen over het taxivervoer, de mogelijkheden en kosten gerust even contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar met betrouwbaar taxivervoer in regio Arnhem. Bel ons op telefoonnummer 026-2602626 of mail naar: info@taxiarnhem.nl.