De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Kwaliteit voorop

Kwaliteit voorop - Arnhemse Taxi

Kwaliteit voorop

Kwaliteit voorop! Daarom dé Arnhemse Taxi

Afgelopen jaren zijn er een hoop ontwikkelingen binnen de taxibranche geweest. Aandacht voor milieu en efficiënter werken zijn steeds belangrijker geworden. Ook bij de Arnhemse Taxi zitten we (letterlijk!) niet stil. We werken dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening. Om de kwaliteit van de taxidiensten te verhogen, zodat u hier als klant dag in dag uit van kan profiteren!

Rijgedrag van taxichauffeurs

Een van de ontwikkelingen die in de taxibranche heeft plaatsgevonden is het monitoren van het rijgedrag van taxichauffeurs. Uit onderzoeken is gebleken dat als taxibedrijven op de juiste manier het rijgedrag van de chauffeurs analyseren en trainen, er flink bespaard kan worden op brandstof. Dit kan oplopen tot een besparing van wel 8%. Een ander voordeel van het monitoren van het rijgedrag is het feit dat er aanzienlijk minder schade wordt gereden. Doordat er bewuster wordt gereden, is het aantal schades aan taxi’s flink verminderd.

Professioneel taxivervoer

Veel chauffeurs zijn zich niet bewust van een verkeerde rijstel. Bij de Arnhemse Taxi hechten we grote waarde aan professionaliteit en investeren dan ook in een goede begeleiding van de chauffeurs. Immers, discreet en professioneel personeel hoort bij kwalitatief taxivervoer.
Bent u in de regio Arnhem dus op zoek naar een taxibedrijf waar kwaliteit voorop staat en waar (milieu)bewust wordt gereden? Neem dan contact op met de Arnhemse Taxi. Voor het bestellen van een taxi Arnhem of voor meer informatie over onze dienstverlening belt u: 026-2606606.