De Arnhemse taxi is snel ter plaatse ☎ 026 - 260 26 26
De Arnhemse Taxi staat 24/7 VOOR U KLAAR
☎ DIRECT EEN TAXI

Kwaliteit in de taxi branche

Taxi Arnhem

Kwaliteit in de taxi branche

Een beter imago voor de taxibranche

De taxiklant van tegenwoordig stelt hogere eisen aan het taxivervoer. Vanwege de rondgaande verhalen over louche taxibedrijven, ronselende taxichauffeurs en torenhoge tarieven voor relatief korte ritjes, mag het imago van de taxisector wel wat beter. Taxi Arnhem spant zich dan ook op verschillende manieren in om het imago en de kwaliteit van de branche omhoog te schroeven.

Eisen aan kwaliteit in de taxi branche

Bij taxivervoer draait het allang niet meer om het vervoer van A naar B. Mensen verwachten kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.
Het vervoer waarbij deze zaken extra belangrijk zijn is het luchthaven vervoer en het zakelijke vervoer. Bij beide soorten vervoer hecht de klant waarde aan comfort en rust.

Kwaliteit in de taxi branche Arnhem

Mensen die onderweg van of naar een luchthaven zijn bestellen immers niet voor niets een taxi. Zij proberen de drukte van het openbaar vervoer te vermijden, willen hun eigen auto niet bij de luchthaven hoeven te parkeren en met bagage hoeven te slepen. Hoge tarieven zijn dus ook totaal uit den boze. Hoe prettig is het immers als een vriendelijke taxichauffeur u even helpt met het inladen van uw bagage? Uw reis zal ontspannen beginnen. Hetzelfde geldt voor zakelijk vervoer. Comfortabel nog even kunnen werken voordat u aankomt bij uw zakelijke meeting. Ideaal toch?

U als gewaardeerde klant

De taxiklant van nu wil zich simpelweg gewaardeerd voelen. Kwaliteit in de taxibranche staat dan ook hoog in het vaandel. Taxi Arnhem draagt met het aanbod aan luchthaven vervoer en zakelijke vervoer bij aan het hooghouden van het goede imago in de taxibranche. Zeker vanwege de negatieve berichtgeving in de media hebben veel mensen het vertrouwen in de taxiwereld verloren. Kiest u echter voor het luchthaven vervoer of zakelijke vervoer van Taxi Arnhem? Dan zit u goed. En wel om deze redenen:

  • Wij hebben een jong en representatief wagenpark met comfortabele Audi’s
  • Professionele chauffeurs met idem uitstraling
  • Voor veiligheid en discretie
  • Zeer betaalbare tarieven
  • Met PIN, credit card of op rekening betalen!

Taxi Arnhem: voor kwalitatief hoogwaardig vervoer

Taxi Arnhem wil graag kwalitatief hoogwaardig vervoer blijven aanbieden. Dit uit zich in een continue ontwikkeling als bedrijf en inspanningen om de taxiservice naar een hoger niveau te tillen. Naast luchthaven vervoer en zakelijk vervoer regelt Taxi Arnhem uiteraard ook uw reguliere vervoer. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden van Taxi Arnhem en bel ons op telefoonnummer: 026-2606060.